-  Profil  -  Produkter  -  Links  -  Kontakt  -  Tilbud  -  

Vælg produkt

Tilbudsmail 1 - Direct marketing
Få dit budskab ud til ca. 250.000 forbrugere....
   
Tilbudsmail 2 - Direct marketing
Få dit budskab ud til ca. 150.000 og/eller ca. 270.000 forbrugere... .
   
Tilbudsmail 3 - Direct marketing
Få dit budskab ud til ca. 100.000 forbrugere... .
   
Email - one-2-one
Få dit budskab ud til ca. 250.000 forbrugere. Kom i kontakt med nøjagtig den målgruppe du ønsker....
   
Bannerklik
Træt af at betale for meget for bannerannoncering, så se her....
   
Bannere og logoer
Dit banner designes til yderst rimelige priser....
   
SMS-reklame
100.000 brugere er interesserede i at modtage gode tilbud fra dig via en sms....
   
Pressemeddelelser
Få udbredt kendskabet til din virk-somhed og dine produkter med en pressemeddelelse....
 

Produkter

JGK Connection ApS tilbyder en bred vifte af produkter, og hvert enkelt produkt bliver beskrevet nedenfor. Alle produkter har det formål at gøre din virksomhed meget mere synlig overfor potentielle og forhåbentlig kommende kunder.


Tilbudsmail 1 - Direct marketing
JGK Connection ApS kan tilbyde dig og din virksomhed muligheden for at komme ud til ca. 250.000 brugere med den information du gerne vil ud med. Faktisk er det til en meget billig penge set i forhold til hvor mange modtagere der er.

I mailen er der plads til op mod 4 annoncer fra forskellige virksomheder, der hver især markedsfører deres produkt/virksomhed. Der er ingen artikler eller lignende som de enkelte annoncer skal ”slås” om modtagerens opmærksom med. Størrelsen på annoncen er 250x160 pixels. Annoncen kan også have "dobbelt-størrelsen" 510x160 pixels, så den bliver endnu mere synlig, og så der er plads til flere budskaber etc.

Forbrugeren der modtager tilbudsmailen har samtidig mulighed for at klikke på hver enkelt annonce, og dermed linke sig over på den pågældende virksomheds hjemmeside og læse mere om produktet og virksomheden.


Tilbudsmail 2 - Direct marketing

JGK Connection ApS har også mulighed for at sende en mail ud til ca. 150.000 og/eller ca. 100.000 forbrugere. Forbrugerne som er tilmeldt disse databaser er tilmeldt på hjemmesiderne www.LokalTilbud.dk og www.TilbudsKlub.dk, som er en hjemmeside med mange gode tilbud til alle de forbrugere der ønsker det.

I denne database har vi mulighed for at segmentere på kriterierne køn og bopæl, således at du har mulighed for at ramme fx det køn som dit produkt mest henvender sig til.

I denne mail er der også plads til op mod 4 annoncer fra forskellige virksomheder, der hver især markedsfører deres produkt/virksomhed. Der er ingen artikler eller lignende som de enkelte annoncer skal ”slås” om modtagerens opmærksom med. Størrelsen på annoncen er 250x160 pixels. Annoncen kan også have "dobbelt-størrelsen" 510x160 pixels, så den bliver endnu mere synlig, og så der er plads til flere budskaber etc.

Forbrugeren der modtager tilbudsmailen har samtidig mulighed for at klikke på hver enkelt annonce, og dermed linke sig over på den pågældende virksomheds hjemmeside og læse mere om produktet og virksomheden.


Tilbudsmail 3 - Direct marketing
JGK Connection ApS tilbyder yderligere muligheden for at komme i kontakt med ca. 22.000 modtagere via endnu en mail.

I databasen med med modtagerne er der mulighed for at søge på køn, alder, bopæl, interesser osv. Dermed har du mulighed for at ramme præcis den målgruppe som du ønsker at komme i kontakt med.

Der er plads til op mod 4 annoncer fra forskellige virksomheder, der hver især markedsfører deres produkt/virksomhed. Der er ingen artikler eller lignende som de enkelte annoncer skal ”slås” om modtagerens opmærksom med. Størrelsen på annoncen er 250x160 pixels. Annoncen kan også have "dobbelt-størrelsen" 510x160 pixels, så den bliver endnu mere synlig, og så der er plads til flere budskaber etc.

Forbrugeren der modtager tilbudsmailen har samtidig mulighed for at klikke på hver enkelt annonce, og dermed linke sig over på den pågældende virksomheds hjemmeside og læse mere om produktet og virksomheden.


Email – one-2-one
JGK Connection ApS kan tilbyde, at du kommer i kontakt med nøjagtig den målgruppe du ønsker via e-mail og endda med en helsidesannonce. I karto-tekerne med e-mailadresser er der ca. 150.000 og/eller 100.000 stk, og der kan segmenteres i disse på køn, bopæl osv.

Din annonce vil være den eneste som er repræsenteret i e-mailen, og annoncen kan være lige så stor som du ønsker det. Dog anbefales det ikke at den er større end 510x510 pixels. Dermed er der masser af plads til at fortælle modtageren alt hvad du gerne vil fortælle, og uden at annoncen skal kæmpe med andre annoncer om opmærksomheden. Den må naturligvis være med animation, således at noget helt specielt i annoncen bliver fremhævet.

Modtageren af mailen kan endvidere klikke på annoncen, og dermed linke sig hen på hjemmesiden, hvis denne ønsker yderligere information.


Bannerklik
JGK Connection ApS kan tilbyde dig bannerklik. Dette betyder at du betaler for præcis det antal bannerklik du ønsker, og derefter vil du få det leveret.

Det unikke ved bannerklik er, at der kun betales hver gang, der virkelig klikkes på banneret, og brugeren dermed kommer hen på din hjemmeside.
 
Ved bannerklik har du altså en helt unik mulighed for at markedsføre hele din hjemmeside og alt det den indeholder. Så snart brugeren har klikket på dit banner, som du betaler for, vil din hjemmeside blive åbnet, og dermed vil reklamefladen være meget større – altså meget større end almindelige 468x60 bannervisninger.
 
Som annoncør bestemmer du naturligvis helt selv hvor mange klik du vil have, og dermed den samlede pris på produktet. Den samlede pris vil naturligvis blive aftalt fra start, så det ikke pludselig bliver en større omkostning end du havde regnet med.

Banneret der skal bruges til en bannerklik-kampagne er i størrelsen 468x60.


Bannere og logoer
JGK Connection ApS designer til yderst rimelige priser. Du bestemmer naturlig-vis helt selv hvordan banneret, annoncen, logoet etc. skal se ud, og derfor udvikles produktet i tæt samarbejde med dig


SMS-reklame
JGK Connection ApS har nu muligheder for at tilbyde dig en helt ny måde at markedsføre på. Vi har mulighed for at sende en sms-besked ud til op mod 100.000 modtagere, som alle har ønsket at modtage forskellige tilbud fra en række firmaer.

Modtagerne er opdelt i køn, alder, interesser osv., hvormed vi kan ramme den målgruppe du gerne vil sende dit budskab til.

Dette kunne være interessant, når du f.eks. ønsker at gøre opmærksom på et helt specielt tilbud, give en generel besked om virksomheden eller måske noget helt tredje.

Denne markedsføringsmulighed er noget helt nyt, hvorfor modtageren af din sms-besked/reklame synes, at det er en meget interessant måde at modtage reklame på.


Pressemeddelelser
JGK connection ApS tilbyder at være behjælpelig med at få udarbejdet en
pressemeddelse, og få den sendt ud til alle redaktioner/journalister i den danske presse. Det være sig alle journalister m.f. på aviser, radio-
stationer, tv-stationer osv.

Hvis du har en historie, et unikt produkt, eller andet som gør, at du har noget som kunne være interessant at fortælle om, er dette en helt enestående mulighed for at få udbredt kendskabet. Medierne vil tage kontakt til dig, og din historie vil på den måde blive bragt.
 
 
ComeBuyLocal.com er en platform som er bygget op som en responsiv hjemmeside, der tilbyder forretninger, skønhedsklinikker, håndværkere, servicevirksomheder osv. at tilbyde gode tilbud til forbrugere helt lokalt.
 
Forbrugerne kan besøge ComeBuyLocal.com med deres smartphone, tablet, pc osv, og via gps kan de se lokale tilbud ud fra hvor de fysisk befinder sig.
Forretninger, skønhedsklinikker, håndværkere, servicevirksomheder osv. kan nemt oprette en firmaprofil på www.ComeBuyLocal.com. Når firmaprofilen er oprettet kan der betales med betalingskort, hvorefter der kan lægges op til 3 forskellige tilbud online. Disse tilbud kan udskiftes så ofte det ønskes.
At det er en responsiv hjemmeside betyder ganske enkelt, at det er en helt almindelig hjemmeside, som automatisk tilpasser sig alt efter om det er fra en smartphone, tablet, pc eller mac som www.ComeBuyLocal.com bliver besøgt fra. ComeBuyLocal virker lige godt på alle smartphones, tablets, pcere osv. uanset mærke, styresystem osv. Dette til fordel for både firmaer og forbrugere. At det som sådan er en alminelig hjemmeside, som også kan tilpasse sig, gør også at tilbuddene nemt kan deles via facebook samt at de automatisk opsamles på google.

Når man besøger www.ComeBuyLocal.com fra sin smartphone eller tablet, får man nemt mulighed for at gemme den som en webapp - fuldstændig som var det en almindlig app. Dermed altid nem at komme til for at se de mange gode tilbud.

Beskyttet af lov om ophavsret - JGK Connection ApS 2002 - kontakt@jgk-connection.dk

General Data Protection Regulation (GDPR)- Persondataforordning:
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, tilmelder du dig med din mailadresse, postnummer, køn og dato for tilmeldelse.
Disse oplysninger gør, at du fra tid til anden kan få mere målrettede kampagner.
Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.
Hvis du afmelder dig nyhedsbrevet, vil vi fortsat gemme oplysningerne, for at kunne dokumentere din tilmelding til vores nyhedsbrev i tilfælde af senere tvist. Kontakt os, hvis disse ønskes slettet helt.
Dine oplysninger vil aldrig blive delt med andre.